Espresso valmistamine klassikalises espressokannus otse pliidil on väga lihtne!
Espresso kann koosneb kolmest komponendist: veepaak, kohvikamber ja kohvikann.
Veepaak on alumine osa ja keeratakse otse kohvikannu külge, kohvikamber asub nende kahe vahel.
Asetage kohvikann pliidile, kui kann on täidetud vajaliku koguse veega ja kohvipulbriga. Tõusev veeaur loob vajaliku rõhu maitse- ja värviomaduste välja tõmbamiseks kohvipulbrist. Kohv koguneb ülemisse potti ja kondenseerub, seega espresso on valmis.
WMF espressokannud on valmistatud valmistatud kvaliteetsest mati viimistlusega roostevabast terasest (18/10). Sobilik kasutamiseks kõikidel pliiditüüpidel, sealhulgas ka induktsioonpliidil. Kann ei võta külge toiduainete maitseid ega reageeri toidus sisalduvatele hapetele. Lihtne hooldada ja pesta, nõudepesumasinas pestav.