Sobib kasutamiseks toidu valmistamisel, majapidamises.
Karamelliseerimiseks, flambeerimiseks, sulatamiseks, jootmiseks.
Turvaline ja lihtne kasutus.
Töötab nupule vajutusega.
Max temperatuur 1300°C. Kuumutustemperatuur 200-450°C.
Gaasimahuti 64 ml.
Põlemiskestvus ca. 60-70 min.
Toode ei sisalda gaasi. Gaasi saab eraldi soetada. Sobib jaemüügis müüdav tavaline butaangaas.
Karamelliseerija kasutusalad: toidu valmistamisel karamelliseerimiseks, flambeerimiseks (juustukook, Crème Brule, kalafilee au gratin, bezee, juust au gratin, paprikad, tomatid), majapidamises sulatamiseks, jootmiseks (parandustööd, auto, matkamine, grillimine, ehete parandus, kulla, hõbeda, vase sulatamine, väikeste torude ühendamine).