Panni põhjad on valmistatud patendeeritud TransTherm-Allherdboden tehnoloogial, mis tagab ühtlase soojusjaotuse kogu pinna ulatuses ning tagades efektiivsema toiduvalmistamise.
Sobib kõikidele pliiditüüpidele, sealhulgas ka induktsioonpliidile. Sobilik kasutamiseks ka küpsetusahjus 130°C-ni.
Materjal kroomitud roostevaba teras (18/10).
Pestav nõudepesumasinas.
Valmistatud Saksamaal.
Avastage erakordsed kööginõud, mis annavad viietärnilise kvaliteedi käeulatusse: WMF Gourmet Plus praepann on loodud selleks, et tuua teie kodusesse toiduvalmistamiseks restoranikvaliteediga tulemused – elegantne pann, mis tagab päevast päeva laitmatu jõudluse. Mugavad omadused annavad suurepärase praepanni: vähendatud kuumusega käepide, kui seda kasutatakse pliidiplaadil, ja eriti kergesti valatav lai serv. Selle klassikalise, pika käepideme ja suure küpsetusalaga praepannide seas valmistage kõike alates mugavast toidust (nt munapuder ja peekon) kuni kõrgköökideni (nt tuunikala praed) – see on igas köögis kohustuslik. Meie esmaklassilised kööginõud on suurepärase vastupidavusega, mis on asjatundlikult valmistatud kvaliteetsest Cromargan®-ist: roostevaba teras 18/10: nõudepesumasinas pestav, happekindel ja ahjukindel, tagades täieliku maitse ja jõudluse, mis on loodud kestma ning klanitud mati viimistlusega, mis ei vea kunagi alt. Toiduvalmistamine on lihtne TransTherm® universaalse põhjaga, mis ühildub kõigi pliitidega, sealhulgas induktsiooniga.
Enne esmast kasutamist peske ja kuivatage pann, töödelge rasvainega. Õrnema koostisega (kana, punane kala) toiduainete praadimiseks kasuta madalamaid temperatuuri võimsusi, steigi praadimiseks kasuta kõrgemaid temperatuure. Pann kuumeneb väga kiiresti, ära kuumuta panni üle. Ära keera toitu enne ümber kuni panniga kontaktis olev toidu pind on pruunistunud.
Märkus. Roostevabast terasest pann võib muuta värvi. Sinised toonid või vikerkaarevärvid põhjal on tingitud järskudest temperatuurimuutustest (näiteks kuumale pannile valada külma vett). Värvimuutus on ohutu nähtus ja kaob panni kasutades iseenesest.
Hoiatus! Ahjus panni käsitsemisel kasutage alati pajakinnast. Laske pannil enne pesemist jahtuda. Peske tavaliste pesuvahenditega, mitte kasutada abvrasiivseis puhastusvahendeid.