Spetsiaalne veinitermomeeter pudeli temperatuuri mõõtmiseks ning parima joogi serveerimistemperatuuri saavutamiseks.
Kasutamiseks kinnitage see pudeli ümber ja mõõtke joogi temperatuuri väljastpoolt.
Valmistatud mati pinnaviimistlusega kvaliteetsest Cromargan roostevabast terasest.
Lihtne puhastada ja hooldada.
Soovitused serveerimistemperatuuridele:
– kerged valged veinid Chablis, Pinot Grigio, Riesling 6–9 ° C;
– rikkad veinid, nagu Chardonnay, Scheurebe 10–12 ° C
– roosiveinid, nagu Weißherbst 06–08 ° C
– noored kerged punased veinid nagu Portogieser, Schwarzriesling 11–13 ° C
– noored täidlased punased veinid nagu Burgundia, Barolo 13 – 16 ° C
– rasked, küpsed punased veinid nagu Bordeaux, Chianti Classico 16 – 18 ° C